Avokati: Cigarja e Action Bronson nuk ishte narkotik

0

Arrestimi i mbrëmshëm i reperit Action Bronson doli të jetë një gabim i Policisë.

Të paktën kështu ka thënë avokati i tij, Armend Krasniqi.

Krasniqi ka sqaruar se cigarja për të cilën u dyshua Bronson ka ardhur nga Amerika dhe ka kaluar disa kontrolle kufitare dhe nuk përmbante narkotik.

“Në fakt, ajo cigare nuk ka qenë substancë narkotike siç u raportua në media. Po të ishte substance narkotike ajo substancë nuk do mund të hynte në Kosovë dhe të kalonte pikat kufitare si ajo e Gjermanisë apo edhe ajo e New York”, ka thënë Krasniqi.

Ai ka shtuar se ky fakt dëshmon më së miri se cigarja nuk ishte narkotik.

“Z. Bronson për asnjë moment gjatë qendrimit të tij në Republiken e Kosovës nuk ka poseduar substanca narkotike siç edhe është keqinformuar opinioni. Sa për informimin e opinionit, klienti im nuk është as përdorues i alkoolit”, ka thënë Krasniqi.

Ai ka shtuar se Bronson është paraqitur vullnetarisht në Polici për interivstën dhe pas konsultimit me prokurorin ai është liruar.

Reperi u shoqërua mbrëmë pas koncertit në polici për t’u lënë më pas i lirë. Policia ende nuk ka sqaruar nëse shoqërimi i tij në Polici ishte bërë gabimisht.