Azizi: Sela po mbjellë urrejtje ndërshqiptare

Sekretari organizativ i Lëvizjes BESA,Adnan Azizi ka reaguar përmes një statusi në rrjetet sociale, ndaj kryetarit të Ash, Ziadin Sela për akuaza të pavërteta ndaj Lëvizjea BESA.

Azizi në postimin e tij shkkruan se:” Një mashtrues ordiner që luan rolin e viktimës e për ta mbuluar paaftësinë e vet gjithmon fajin ua hedh të tjerëve, nuk e haron “baba zanatin” për t’i përbaltur tjerët e për të mbjellë urrejtje ndërshqiptare për t’a kultivuar farën e përçarjes, ndërsa aspak se ka problem t’a takoj liderin e vrasësve të vet, bile mundohet që me demagogjinë e vet t’i amnestojë krimet dhe qasjen fashizoide të VMRO-së ndaj shqiptarëve. Sa ëmbël flasin këta pseudo patriota për Mickovskin dhe VMRO-në dhe t’a shpifin kur i ndëgjon si flasin për oponentët politik shqiptarë!