Barbadosi njeh pavarësinë e Kosovës

Zv/kryeministri dhe ministri i Punëve të Jashtme të Kosovës, Behgjet Pacolli, ka njoftuar se edhe një shtet i ri e ka njohur pavarësinë e Kosovës.

Bëhet fjalë për Barbados.

“Në vigjilen e festës së madhe të pavarësisë, qe edhe një njohje nga shteti i Barbadosit, Urime Kosovë e dashur!!!!!”, ka shkruar Pacolli në Facebook.

Me këtë bëhet shteti i 117-të që e njeh pavarësinë e Kosovës.