Baruti ka një porosi për paramilitarët maqedonas

Xhem Llamallari ka reaguar ndaj paramilitarwve maqedonas tw rrjeteve sociale, tw cilwt janw shprehur se do ti kallin shqiptarwt, njofton agjencia e lajmeve INA.

Paskan me na “Kall” si në Karpallik, Mateç, Sllupçan dhe Vejce.

“O pasha tokë e qiell, e dijm që na kallni, veç mundësi nuk keni, sepse Zoti ju fali frigacak dhe “Lele mamo”… Madhër fak and serene biq!” është shprehur komandant Baruti.

Në rrjetet sociale janë paraqitur disa fotografi të paramilitarëve maqedonas, për të cilët jozyrtarisht thuhet se janë duke u stërvitur nëpër kampe në Maqedoninë Lindore.

Policia demanton ekzistimin e këtyre grupacioneve, por jozyrtarisht thuhet se ato do të aktivizohen në rast se formohet “qeveri antimaqedonase”.

Nw njw video ku  janë filmuar statuse të fytyrave eminente maqedonase si aktorë, deputetë të së djathtës VMRO-DPMNE aktivistë të organizatave të ndryshme të cilët vazhdimisht thirren në protesta dhe dhunë ndëretnike. (INA)