Bashkëpunim rajonal, Majlinda Bregu sot në Shkup takime me krerët politik dhe qeveritar

0

Sekretarja e Përgjithshme të Këshillit të Bashkëpunimit Rajonal, Majlinda Bregu gjatë një vizite në Shkup, është takuar me zyrtarë të lartë qeveritarë.

Mësohet se Bregu ditën e sotme do të takohet me kryeministrin e Maqedonisë Zoran Zaev, kryetarin e Parlamentit Talat Xhaferi e ministrin e Jashtëm Dimitrov.

Gjatë takimit të saj me zyrtarë maqedonas, Bregu dha mesazhin e saj të qartë, ndërsa tha se Shkupi është mbështetja e Këshillit për nismat dhe bashkëpunimin midis vendeve të Ballkanit Perëndimor.