Bashkësia Islame tregon se kur është Bajram dhe në çfar kohe falet Namazi i Bajramit

0

Nëpërmjet një njoftimi, Bashkësia Islame e Maqedonisë informon të gjithë besimtarët se dita e parë e Fitër Bajramit bie më 15.06.2018 (e premte).
Namazai i Sabahut falet më: 4:23
Namazi i Fitër Bajramit falet më: 5:38
Manifestimi qendror do të mbahet në Xhaminë e Mustafa Pashës në Shkup.
Agjërim të pranuar.Amin