BASHKIMI KOMBËTAR DOMOSDOSHMËRI

Shqiptarët në përgjithsi tashmë dita-ditës e kanë të qartë profilin e Qetës “Rilindje” që qeveris Tiranën aktualisht.ky grup gjithçka mund të jetë por PS e Shqipërisë jo.
Deklarata e një dy zyrtarëve të lartë të k’saj qete kundra Bashkimit Kombëtar,çfardo lloji e kamufluar qoftë dhe me pallavra “europiane” apo gënjeshtra e manipulime “gjeostrategjike” si antare e NATO-s janë vetëm deklarime të minoritarëve Vllehe dhe Arumunëve ,
grekofilëve dhe serbofilëve që kjo bandë qeverisëse i ka në radhët e veta.
Tjetër është ndjenja dhe pritja e Shqiptarëve etnik me gjak Shqiptari dhe tjetër kuptimi ka tek minoritarët por që kanë vetëm pasaportën e Shqipërisë edhe nëqoftëse kan lindur aty por origjinës nuk mund ti shmangen.
Bashkimi mes dy Republikave të Shqipërisë dhe Kosovës,pashmangshmërisht do të ndodhë dhe hapat e para do të hedhen sidomos tanimë pas 14.shkurtit. në Kosovë dhe pas 25.prillit. në Shqipëri.
Baskimi i dy Republikave do të ndodhi sepse janë derdhur lumenj gjaku,kan vuajtur shekuj vitesh nëpër burgjet komuniste si nën diktaturën enveriste si nën pushtimin dhe diktaturën komuniste ish jugosllave.
Do të ndodh sepse është aspiratë e pashuar e Kombit Shqiptar në përgjithsi duan apo s’duan minoritarët që jetojnë në hapsirat e gjeografisë Etnike Shqiptare, tek e fundit është :
SHQIPËRIA E SHQIPTARËVET

eugen shehu