Basketbollisti i njohur serb : Kosova nuk është e jona, mjaftë më

0

FANTASTIK!

Basketbollisti i njohur serb Nikolla Kaliniq: Nuk jemi popull qiellor, mjaft më me atë Kosovë, nuk është e jona qe shumë dekada

Nikolla Kaliniq, basketbollist i «Fenerbahçe Basketbol» dhe i kombëtares së Serbisë si dhe lexues i Gabriel García Márquez-it, ka kritikuar ashpër gjendjen në Serbi dhe sidomos qasjen e politikanëve ndaj Kosovës. Intervista e tij në gazetën «Blic» ka ngjallur reagime të egra të qarqeve nacionaliste. Madje edhe shtëpia e tij në Suboticë është përlyer me një parullë vulgare.