Bastisje në Gostivar, i moshuari arrestohet për drogë

Ministria e Punëve të Brendshme njofton se pas mesnate, respektivisht në ora 00:10 ka arrestuar 62-vjeçarin F.V. nga Vrutoku, përcjell TV21. Policia gjatë bastisjes në shtëpinë e të moshuarit ka gjetur nëntë qese me marihuanë.

“Me urdhër të gjyqtarit të procedurës paraprake është kryer bastisje prej orës 00:10 deri në ora 00:45, ku janë gjetur nëntë thasë me marihuanë dhe një peshore dixhitale. Pas dokumentimit të rastit, do të ketë parashtresë përkatëse”, thonë nga MPB.