BDI – Gostivar: Taravari tani e ke shumicën dhe nuk ke hapësirë për vajtim dhe manipulim me opinionin publik

0

Sot mori fund vajtimi gati dyvjeçar i Arben Taravarit për gjoja obstruksione nga ana e shumicës në këshillin komunal.

Kryesuesi i deritanishëm, z. Nasir Musliu dha dorëheqje duke i hapur rrugën zgjedhjes së Kryesuesit të ri që u zgjodh me ndihmën e VMRO-DPMNE-së dhe këshilltarit rom që ishte në koalicion me këtë parti në zgjedhjet e fundit lokale.

Ky emërim, për fat të keq u bë jo me vullnetin e shumicës së këshilltarëve shqiptarë dhe verdiktit të popullit shqiptar që e dha në zgjedhjet e fundit lokale.

Tani e tutje, Taravari s’ka vend për vajtim dhe manipulim me opinionin. BDI do të vazhdon edhe në të ardhmen të demaskon dhe denoncon politikën e Pushtetit Lokal në Gositvar.