Bekë Berisha për Haradinajn: Komandant shko dhe kthehu edhe më i fortë

0

Deputeti në Kuvendin e Kosovës nga radhët e AAK’së ka re.aguar pas lajmit se Ramush Haradniaj ka dh.ënë dorëheqje nga pozita e kryeministrit pasi që është thirrur nga Gjykata Speciale si i dy.shuar për kr.ime lufte.

“Një h.ero në lu.ftë nuk mund të jetë tjetër edhe në paqe”, ka shkruar Berisha në faqen e tij në Facebook.

“Ramushi si bu.rrështetas dëshmoi dy herë duke lënë poziten e Kryeministrit për të dë.shmuar pastërtinë e luftës së shenjët të UÇK- së”

Në fund Berisha ka thënë se pret nga Haradinaj që të kthehet edhe më i fortë.

“Komandant shko dhe kthehu edhe më i fortë të presin ende punë të mëdha në vend”