Bekim Sali merr përkrahje edhe nga aktori i njohur shqiptar

“Bekimi eshte shok i imi,shok i gjenerates,shok i klases dhe shume shpesh edhe shok banke.
Ai vjen nga nje familje bujare dhe fisnike me tradita,ai eshte nje djal me virtyte te larta dhe te miréfillta njerzore e intelektuale,njeri human dhe çdoher i gatshem per te ndihmu …te rrallé jane keta njerez ne diten e sodit …
….mos ta lavdroj ma shume se thoni qe po e lavdron se e ke shoq…
Bekimi e ka perkrahjen time ..
Urime dhe suksese..“, shkruan aktori i njohur dhe profesori, Ismet Ramadani.