Bekteshi në Takimin Ministror për Partneritetit transatlantik të energjisë dhe ndryshimeve klimatike në Varshavë

Ministri i Ekonomisë Kreshnik Bekteshi në Takimin Ministror për Partneritet Transatlantik për energjinë dhe ndryshimet klimatike (P-TECC) të organizuar nga Ministria e Energjisë e Shteteve të Bashkuara të Amerikës dhe Ministria e Klimës dhe Mjedisit të Republikës së Polonisë, që u mbajt sot në Varshavë.

Ministri theksoi se sektori energjetik në Republikën e Maqedonisë së Veriut është një nga sektorët më të rëndësishëm për zhvillimin ekonomik dhe është prioritet i Qeverisë për të siguruar furnizim të sigurt me energji, rritje ekonomike dhe lëvizje drejt një ekonomie të gjelbër.