Bela: Ja pse u inicuan hetimet për Bujar Osmanin

0

Përderisa të akuzuarit e VMRO-së nga PSP i kapte paniku dhe herë iknin nga vendi e herë i kapte infarkti, Bujar Osmani i përgjigjet pozitivisht kërkesës “paradoksale” të PSP-së.

Them paradoksale sepse ishte mu ky institucion, pra Prokuroria Speciale Publike, që lëshoi dokument (në fillim të kësaj qeverie) se ministrat aktual nuk janë pjesë e hetimeve të tyre.

Rreth kësaj çështjeje, unë them ndryshe; dikush u tut se Bujari po bëhet Kryetar i BDI-së …

Kokën lart Bujar. Jemi me ty dhe familjen tënde në çdo hap dhe në çdo kohë.

Mos harro se vetëm vështirësitë na kalitin dhe na bëjnë më të fortë e më të përgaditur.

#Me_Dokin

Perfundon Valon Bela Statusin e ti ne rejtin social Facebook