Bela: Me këtë mendësi “byrekxhinjësh” BDI do vazhdon të mbetet kampione e fitoreve

0

Valon Bela
Edhe këtë e dëgjova; Zejdi e quan Lëvizjen Besa kali i Trojës ndërsa harron se me kriminelët e BDI-së (sipas tij) është në koalicion të tenderave dhe licencimit të kompanive.
Me këtë mendësi “byrekxhinjësh” BDI do vazhdon të mbetet kampione e fitoreve politike të pasluftës së 2001.
p.s. Nevzat Bejta shah mat dha sonte në Rruga Drejt, Alsat-M.