Bëni çdo ditë këto dy ushtrime dhe do të jeni në superformë

Nëse dëshiron të jetosh gjatë duhet të bësh mjaftueshëm ushtrime. Kjo të mban trurin të shëndetshëm dhe ju shton vite jetë.

Shkencëtarët kanë zbuluar se shumë të moshuar kanë muskujt dhe kockat e njerëzve shumë herë më të rinj. çdo ushtrim është i mirë për ju, që nga një not i shpejtë, joga, apo thjesht ecje. Nëse bën ndonjë prej tyre apo të gjitha, shumë mirë.

Nëse vërtetë dëshironi të mbeteni të fortë në çdo moshë atëherë ka dy ushtrime që janë thelbësore.

Fizioterapisti Michael Joyner thotë se ushtrimet e lehta dhe hedhja në litar janë gjithçka ?5ka ju nevoitet.

Tek ushtrimet e lehta aerobike hyjnë, pompa, hedhje, “squats” etj, ndërsa hedhja në litar vë në lëvizje të gjithë muskujt. /SYRI.net/