Beniada nuk përmbahet, ngre fustanin dhe i tregon të pasmet ariut, ja reagimi i tij

Këtë javë, në ‘Big Brother VIP’, është futur një ari, i cili provokon banorët, dhe këta të fundit nuk duhet të reagojnë.

Disa e kanë kapur me sportivitetet duke bërë veprime e reagime të ndryshme kundrejt tij.

Reagimi i cili bëri ‘boom’ ishte ai i Beniadës.

Duke shkuar në shtrat ajo e provokoi ariun me të pasmet teksa heq fustanin dhe ekspozon format e saj.

Shikoni videon nga minuta 02:50: