Berisha pa dorashka: Mogherini një filo ruse dhe filo serbe!

0

Ish-kryeministri Sali Berisha ka folur pa dorashka mbrëmjen e sotme.

Duke diskutuar për çështjen e Kosovës dhe projektin për ndarjen e saj, ish-kryeministri Sali Berisha ka hedhur akuza të rënda ndaj përfaqësues së lartë të Politikës së Jashtme, Federica Mogherini.

Sipas ish-kryeministrit, Mogherini është një zyrtare filo ruse dhe filo serbe.

Duke folur për marrëveshjen që kërkohet të nënshkruhet mes Kosovës e Serbisë, ish-kryeministri Sali Berisha është shprehur se kjo është një marrëveshje që nuk mbështetet nga SHBA.

A është SHBA e përfshirë në projekt?

Absolutisht jo. Të dërguarit në Kosovë, kanë thënë që ne do shohim çfarë kanë thënë. Por i dërguari i Senati, tha qartë që marrëveshjen e kërkon Rusia.

Pse mos të kërkojmë në Ulqinin, Tuzin, Tetovën. Por nuk mund ta bëjmë dot.