Bisedat e mërgimtarëve kur kthehen nga pushimi

Enver Gashi

Pese-gjashte ora prita ne kufi, e kam shkel 170-180, me zuni radari, ia dhash 20 euro policit serb dhe me leshoi pa problem (kete fjali e perdorin me krenari se kane kaluar lehte), shtrenjte edhe atje, si po e thyen njeqind euroshin, nuk pe merr vesh kah po shkon, nuk ka mjekesi te mirefillte, korrupsion i madh, si mi pa targat e huaja me denoi, mu kishin grumbullue faturat per kete muaj, lulet mu kishin tha te gjitha, shyqyr zot qe nuk jetojme atje…keto kryesisht do te jene temat e mergmitareve te kthyer nga pushimi gjate ketyre dy-tri javeve…