Bisedat telefonike të Ali Ahmetit!

0

Dritëro ZEQIRI/MAQEDONIASHQIPTARE.COM

Nga ajo që dëgjon në bisedat privat dhe shoqërore mes kryetari të Bashkimit Demokratik për integrim dhe Musa Xhaferit kuptojmë një të vërtetë!

E para, Ali Ahmeti gjatë bisedave telefonike është i kujdesshëm! E dyta, çdo bisedë që e bën ose e trajton me mikun e tij Musa Xhaferi e bën me shumë simbolika!

E treta, Ahmeti gjatë bisedave më shumë ka humor rreth temave të bisedave, se sa të bisedoj me terminologji të shtruar dhe me konkretizmi të bisedës!

Kjo do të thotë se Ali Ahmeti po e bën gjumin qetë kur janë në pyetje përgjimet, meqë ai është shumë i vetëdijshëm se çka në fakt ka bisedaur në telefon me bashkëpunëtorët e tij dhe me bashkëpartiakët e tij të afërt!

Prandaj, ai në deklaratën e tij të fundit tha se, të ashtuquajturat “bomba”, janë si vesa e mëngjesit ose si shurra e pulës!