Bisedimet Zaev – Gashi si Feridja

Bisedimet mes Alerternativës dhe LSDM-së për zgjerimin e shumicën parlamentare janë komentuar me një humori dhe ironie nga gazetarja Anita Latifi.

Në rrjetin social fajsbuk ajo ka komentuar takimet e shpeshta mes Zaevit dhe Gashit pa ndonjë epilog.

“Bisedimet Zaev – Gashi si Feridja🙄”, ka shkruar zonja Latifi.

Ajo gjithashtu ka komentuar edhe ndarjen e partisë së Gashit me atë të Ziadin Selës.

“Ajo martohet me tjetrin/ën për letra, Aleanca hala e pyet “A jemi bashkë?!” 🤦🏻‍♀️.(INA)