Bislimi për mosekzekutimin e pagave: Ne kemi zgjidhjen, sot del kryeministri e tregon

Zëvendëskryeministri i Kosovës, Besnik Bislimi ka komentuar mosekzekutimin e pagave për mësimdhënësit.

Ai ka thënë se Qeveria ka zgjidhje dhe se sot kryeministrit Albin Kurti do të tregojë atë edhe pse nuk dha detaje më shumë.

“Nuk është pjesë e agjendës evropiane me pagu paga për mos-punë. Unë jam ardhë me raportu për agjendën reforma evropiane.”

“Me keni thirr me raportu për integrime, sepse për diskutime, diskutojnë depuetët mes vete. Unë për paga kam shumëçka me thanë, por jo këtu sepse kam ardhë me raportu për integrimeve evropiane. Unë mendoj që në Kosovë është vetëm një ligjërues për rolin e sindikata mundem 16 ditë nëse doni më ligjërua për sindiakta, por jo në këtë komison.”

“Ne kemi zgjidhjen, sot del kryeminsitri tregon zgjidhjen”, ka thënë ai.

“Mos e vendosni arsimtarët në nivel social, ka me i ble turrshitë s’ka pare, është sociale.”, ka thënë ai.