Biznesmeni nga Kamenica tenton t’i vë flakën vetes (VIDEO)

Një biznesmen nga Kamenica ka tentuar t’i vë flakën vetes në një pronë të veten si protestë ndaj një vendimi të gjykatës e cila ka lejuar shtrirjen e telave të tensionit të lartë mbi pronën e tij.

Në një video të cilën e ka publikuar në Facebook, Arbnor Bajra, shihet se si babai i tij, biznesmeni Avdullah Bajra, mban në dorë një kanistër me benzinë dhe kërcënon se do t’ia vërë vetes flakën.