Blendi Fevziu krah studentëve, publikohen videot

0

Protesta e djeshme e studentëve ka marrë mbështetjen dhe duartrokitjen e të gjithëve.
Ata bënë të mundur që Ministria e Arsimit të tërhiqej nga pika 4 e VKM 288, sipas të cilës studentët duhet të paguanin një tarifë për provimet e mbartura.

Ndërkohë mes studentëve nuk ka munguar as gazetari Blendi Fevziu, i cili ka dëgjuar nga afër shqetësimet e tyre. Prania tij mes turmës ka bërë entuziastë studentët.

Protesta do të vazhdojë edhe ditën e sotme, deri në arritje e plotësimit të të gjitha kërkesave.

https://www.instagram.com/p/BrDVdKqAd3C/?utm_source=ig_embed