Blerim dhe Ariana Grubi na mirëpresin në shtëpinë e tyre me një koncert

Blerim dhe Ariana kanë sjellë një tjetër shfaqje koncertale ‘Koncert si në kohën e Mozartit’. Një mbrëmje ku artistët Blerim dhe Ariana Grubi të njejtën e kanë bërë në shtëpinë e tyre duke mbledhur kështu miq dhe kolegë të tyre rreth vetes për të përcjellë kështu vepra të bukura të muzikës klasike. /Zhurnal/

Për më shumë storia në vazhdim: