Blerona na prezanton me nënën e saj, nuk do ta besoni sa shumë ngjajnë ato…

0

Është moderatorja më e komentuar e cila për një kohë shuam të shkurtër arriti që emisionin e saj ta bëjë ndër më të shikuarit.

Në rrjetet sociale është tejet aktive ku shumë shpesh ndanë momente interesante nga jeta e përditshme me numrin e madh të ndjekësve.

Ndërkaq sot për të dhe personin e saj më të dashur është një ditë e veçantë.

T’i shikosh në fotografi, ngjasojnë shumë, ndërkaq me rastin e ditëlindjes së ëmës, Blerona shprehet se është me fat që e ka atë.

Urim zemre për më të shtrenjtën, të cilin mund ta shihni në vazhdim. /Sovrani/