“Boki 13”, biznesmenë të tjerë denoncojnë shantazhimin

0

Biznesmeni Zoran Azmanov në Prokurori ka denoncuar se është shantazhuar nga personat e akuzuar në rastin “Reket”. Këtë e konfirmoi për Alsat dhe tha se e di që ka edhe biznesmenë të tjerë që e kanë bërë të njëjtën, por nuk do t’i zbulojë emrat e tyre. Konfirmim se shtohet numri i viktimave në këtë rast erdhi edhe nga prokurorja Vilma Ruskoska.