BOKI me shall VERSACE dënohet me 9 vjet, shqiptarët me burg të përjetshëm!

Shkruan: Gjyla Celiku

BOKI me shall VERSACE dënohet me 9 vjet, KATICA me 7 vjet ,Paratë s’di ku përfunduan?! ,PSP-ja qendra e zhvatjes dhe të mjerët ne në këtë pis shtet!!!

Gruevski në kurbet jeton si mbret! ,Shqiptarët tanë kalben në burgje përjetë.

Boki 13 u dënua me 9 dhe Katica Janeva me 7 vjet burg. Pas një gjykimi gjashtë muaj e gjysmë, rasti Reket u mbyll.

Gjykatësja Vaska Nikolovska-Masevska tha që ajo e dinte se do të kishte një detyrë të vështirë, kur mësoi se pikërisht ajo do t’i gjykonte penalisht Bokin 13 dhe ish shefen e PSP-së.