“Bombat” e El Chekës nuk janë biseda private, ato zbulojnë krim dhe korrupsion, flet ish-ministri shqiptar

0

Ish-ministri i financave në Maqedoni, Xhevdet Hajredini thotë se përgjimet e publikuar nga Sheqerim Ameti – El Cheka nuk janë private, por përmbajnë interes publik pasi që dëgjohen emrime të gjykatësve, prokurorëve, vrasje dhe veprime tjera kriminale.

Nuk është e vërtetë se bisedat që dalin nga “bombat” e El Çekës qenkan “private”. Përkundrazi, ato thellë e prekin interesin publik të gjithë qytetarëve, e veçanërisht të shqiptarëve.Gati të gjithë lidhen me krim dhe korrupsion.Nuk dëgjohet asnjë bisedë lidhur me integrimet euroatlantike.
Nuk është e vërtetë, poashtu, se nuk janë publikuar biseda të Gruevskit dhe të Zaevit, ç’thot Aliu. Pikërisht për shkak të “bombave” të publikuara, Gruevski gjendet atje ku është.
Po, në fund të fundit, ç’rëndësi ka, apo s’paska, biseda të përgjuara për të tjerët?”, theksoi Hajredini përmes një postimi në facebook. (INA)