Bora zbardh Prishtinën

Në orët e mbrëmjes në Prishtinë ka filluar të bjerë borë.
Rrugët dhe sheshet e kryeqytetit tashmë janë zbardhur.Instituti Hidrometeorologjik i Kosovës ka paraparë për sot reshje të borës pas reshjeve të shiut gjatë vikendit.