Borë në Afrikë të Jugut, kafshët mbesin të hutuara nga ajo që shohin (VIDEO)

0

Jo, këto fotografi të pabesueshme nuk janë bërë në mesin e dhjetor diku në veri.

Por, kjo borë ka rënë në Afrikë të Jugut – duke i lënë kafshët të hutuara, pasi ato janë mësuar vetëm me mot të nxehtë atje.

Gjirafat, elefantët dhe antilopët mund të shihen të hutuara, pas borës që ra në Afrikë të Jugut.

Fotografi Kitty Viljoen kapi pamjen e rrallë të kafshëve në borë, pas borës që ra në malet Sneeuberg.

https://www.facebook.com/DailyMail/videos/2250820111818916/