Borisov dorëzon mandatin e deputetit

Kryeministri bullgar në largim Bojko Borisov njoftoi në llogarinë e tij në Facebook se ai kishte paraqitur një deklaratë në Komisionin Qendror të Zgjedhjeve duke deklaruar se ai nuk pranoi të ishte anëtar i Parlamentit të ri bullgar në Sofje.

Deklarata u bë virale pas vizitës së Borisov në Manastirin e Rilës, ku ai foli me abatin e tij Evlogij dhe inspektoi riparimet e ndërtimit në rrugën për Manastirin e Rilës, e cila u mbyll për shkak të një rrëshqitje toke.