Bukuroshja nga Maqedonia do t’i publikojë ofertat që i janë bërë nga politikanë e figura tjera publike

Monika Jovanovska nga Shkupi, e cila ishte pjesë e reality show-t serb “Zadruga 5”, ka kërcënuar përmes profilit të saj në Instagram se do t’i publikojë të gjithë politikanët që i shkruajnë dhe i dërgojnë oferta të ndryshme.

Gjegjësisht, në postimin e saj “story” thotë se i ofrojnë para, vetura, se i dërgojnë foto (ndoshta do të thotë intime) dhe në fund u ka thënë se janë turp për Maqedoninë. (INA)