Burrat duan që t’i zyrtarizojnë lidhjet më shumë se gratë

Sipas një studimi të fundit, ditët kur gratë dëshpërimisht kanë hamendësuar se kur partnerët e tyre do të ulen në një gju dhe t’iu propozojnë martesë, kanë mbaruar.

Kjo pasi që ky studim i kryer nga My Interrail gjeti se burrat janë ata që janë më të interesuar që t’i zyrtarizojnë lidhjet.

Hulumtuesit që përfshinë dy mijë të rritur në sondazhin e tyre, gjetën se gratë parapëlqejnë që të presin që të kalojnë deri në më shumë se dy vjet e shtatë muaj , para se t’iu prezantohet unaza e fejesës.

Në anën tjetër, burrat shumë shpesh nxitojnë duke kërkuar dorën e partneres së tyre, rreth dy vjet e katër muaj pasi të jenë bashkë.

Kjo mund ta shpjegojë më mirë se pse një e treta e atyre që morën pjesë në studim, pohuan që propozimi i tyre “ka mundur të shkojë më mirë”. /KlanKosova/