Burrat që bëjnë këtë gjë janë më të mirët në seks!

Ne do t’ju japim një ndihmë: ajo nuk ka të bëjë me madhësinë e penisit.

Çelësi për të qenë një dashnor i madh mund të jetë më i thjeshtë se sa mendoni.

Një studim i kohëve të fundit zbuloi se gati 70% e meshkujve kanë frikë rreth madhësisë së tyre të penis para se të kalojnë një natë me një të dashur të re, transmeton lajmi.net.

Por djemtë e shqetësuar nuk duhet të shqetësohen më, sepse gratë nuk interesohen me të vërtetë për gjatësinë e ‘zambakut’ tuaj.

Në fakt ata janë shumë më të shqetësuar me një aspekt tjetër të krijimit të dashurisë.

Ne i kërkuam lexuesve tanë “çfarë bën dikush të mirë në shtrat?” Dhe një përgjigje e tillë me të vërtetë na ka mbërthyer.

36% e 5,196 zonja që morën pjesë thanë se loja ishte çelësi i seksit të mirë.

Tjetra në listën e qëllimeve ishte “duke u siguruar që të dy të kenë orgazmë” – përzgjedhur nga 33% e pjesëmarrësve.

Në krahasim, vetëm 13% thanë “madhësia e penisit” ishte çelësi për të qenë i mirë në seks.

Ata që mbarojnë pak herët mund të marrin një psherëtimë lehtësimi, pasi vetëm 7% thonë se qëndrueshmëria e bën dikë të mirë në shtrat.

Hulumtimet e fundit, nga Këshilli për Informim dhe Edukim i Kanadasë, pretenduan se meshkujt mund të nxisin kënaqësinë e saj seksuale me 30% duke marrë pjesë në një përqasje pas seksit.

Në sondazhin e 2,400, një masiv 71% e grave që u ngjitën në mes 6 dhe 10 minuta e vlerësuan fantazinë e tyre si “shumë të këndshëm” krahasuar me 41% të grave që u përqendruan më pak.

Megjithatë, lexuesit tanë duket se janë pak më pak sentimentalë, pasi vetëm 6% thanë se ishte e rëndësishme të “përqafoheshim më pas”.

Gjithashtu, mund të valëvisni fantazitë tuaja të krishtera të Greqisë, si vetëm 5% e zonja, si një djalë që dominon në dhomën e gjumit.