Burri që jeton me 13 gra dhe të gjitha janë shtatëzëna- familja që çmendi botën (VIDEO)

Ky burrë jeton në Indi bashkë me 13 gratë e tij. Interesant është fakti se të gjitha gratë janë shtatëzënë në të njejtën kohë.

Sigurisht që gratë nuk kanë ngelur shtatëzënë në ditë të përafërta, por dallimi është 3 deri 4 javë. Gratë thonë se mirë shkojnë dhe se ndjehen mirë kur janë bashkë, pasi që janë një familje e madhe e lumtur.

Poligamia në Indi është punë normale dhe se shumë veta këtë e praktikojnë, por asnjëherë s’ka ndodhur që një burrë të jetë i martuar me 13 gra dhe të gjitha ato të jenë shtatëzëna. Gjithë bota janë të habitur për shkak të kohës së njejtë të shtatëzanisë dhe dakordimit të tyre, pasi që nuk kanë pasur asnjëherë zënka, por ndonjë mendim të keq njëra për tjetrën.

Rrëfimi për këtë familje të madhe është bërë shumë i famshëm dhe fascinues.