Buzhala jep lajmin e hidhur për koalicionin e shpresës

0

Drejtori i Televizionit T7, Berat Buzhala ka paralajmëruar se sonte pritet të marrë fund koalicioni i shpresës VV- LDK.

“Sonte pritet qe te marre fund Koalicioni i Shpreses. Burimet prej te dyja partive po tregojne qe te dyja partite pritet qe sonte t’i thone fjalet e fundit. Kaq zgjati shpresa jone. Kaq ishin fleksibil LDK dhe LVV per te arritur marreveshje. Do te bejme per 48 ore marreveshjen.Jo rastesisht PDK eshte ne pushtet qe nga viti 2007.”, theksoi Buzhala. (INA)