Bytyqi: Nuk jemi vonë me pakon e katërt të masave

0

Nuk jemi vonë me pakon e katërt të masave për zbutjen e pasojave nga Kovid-19, deklaroi sot zëvendëskryeministri për Çështje Ekonomike Fatmir Bytyqi.

Në përgjigjen e pyetjes së gazetarëve, Bytyqi theksoi se procesi i krijimit të masave është plotësisht inkluziv dhe se bisedohet me odat, sindikatat dhe me qytetarët me qëllim që të shihet si do të adresohet çdo denera në mënyrë më përkatëse.

“Po përgatitemi për një periudhë të vitit ku pritjet nga viti në të cilin pritjet në nivel botëror është se do të ketë valë të re e cila ndoshta do të ketë pasoja më të mëdha mbi ekonominë. Treguesit tregojnë se në tremujori i katërt do të kryesor për tejkalimin e krizës ekonomike këtë vit. Me përgatitjet që i bëjmë, jemi në fazën finale”, theksoi Bytyqi.