Çair: Është gjetur 12-të vjeçari i cili u raportua si i zhdukur

Një fëmijë 12-të vjeçar, nën përkujdesje në Shtëpinë “25 Maji”, i cili është paraqitur si i zhdukur, mbrëmë, një orë e 10 minuta pas mesnate është gjetur në Çair.

Siç është theksuar në buletinin policorë, fëmija është gjetur në rr.” Bllagoja Stefanovski” në Shkup prej policëve dhe i është dorëzuar nëpunësve policorë nga Sektori i Delikuencës së të Miturve në Çair për procedurë të mëtejme.