Çartet Maxhukiç, ka një paralajmërim për Francën

0
Foto: AFP

Lojtari me përvojë i Kroacisë, Mario Manxhukiç në minutën e 109 ia ka fikur shpresat Aglisë për arritjen në finale të botërorit. Pas 52 viteve pritje, Anglia është rrëzuar nga beteja e fuqishme në fushën e blertë me kroatët, transmeton agjencia e lajmeve INA.

“E pa besueshme, ne nuk jemi të vetëdijshëm se çka kemi bërë. Nuk e di, por kjo nuk është e çuditshme sepse ishim të guximshëm, me lojë dhe me zemër e kthyem rezultatin drejtë fitores”, deklaroi Manxhukiç.

“Besoj se tani e gjithë Kroacia është duke festuar. Festë ka dhe në shtete tjera” është shprehur ai, duke paralajmëruar se edhe me Francën do të luajnë sikur Luana.

“Kundër Francës do të luajmë sikur Luanë. Do ta shihni”, shtoi ai. (INA)