Zemërgjërësia e Lazim Destanit nuk mungoi edhe këtë bajram, ja humanizmi i tij

“Hapja çdokujt zemrën sa mund t’ia hapësh, le të të jetë si oqean! Tërhiqu me besim dhe për njeriun dashuri ndje, të mos mbetet...

Bukëpjekësit, Biserko, Bugajski dhe Batoni

Ermal Mulosmani Dy ishin lajmet kryesore të ditës së sotme. I pari dhe më i bukuri na bënte me dije që presidenti i Serbisë, Aleksandër...

Rinia po e braktisë Maqedoninë

Muhamer Pajaziti/ editorial nga INA Evropa Perëndimore po ndjehet për çdo ditë e ekspansionuar nga të rinjtë e Maqedonisë. Strehimoret e improvizuara nën urat dhe geto-lagjet...

Gjashtë vjet pa rektorin e parë të UT-së, prof.dr.Fadil Sulejmani

Nga Abdulla Mehmeti Sot mbushen 6 vjet nga shuarja e Rektorit të parë të Universitetit të Tetovës, Prof. dr. Fadil Sulejmani. Fadil Sulejmani u lind më...