Nivel alarmues i ndotjes së ajrit në Maqedoni

Njësitë matëse për kualitetin e ajrit të Ministrisë së ambientit jetësorë dhe planifikimit hapësinorë, mëngjesin e sotëm kanë regjistruar grimca të PM10,...