Hiqeni si modestë? Ekspertët kanë diçka për t’ju thënë

Askujt nuk i pëlqejnë njerëzit arrogantë, por modestia kur nuk është e sinqertë gjithashtu nuk është e mirëpritur. Amerikanët kanë gjetur një shprehje “humblebragging”...

Smoothie me boronica për mëngjes

Të gjithë e dimë se mëngjesi është shujta më e rëndësishme e ditës. Por shpesh kur mëngjesi është dinamik, njerëzit e anashkalojnë ngrënien e këtij...

Pozicionet që nervozojnë të dashurën tuaj në shtrat

Intimiteti në shtrat është mjaft i rëndësishëm për çdo çift të cilët duan që ta kenë sa më solide lidhjen. Por e dini që ka...

Aftësitë seksuale të grave që çmendin meshkujt

Ka femra që janë të shkëlqyeshme në shtrat, por ka edhe mbretëresha të seksit – gra që në mëngë kanë një mori trikash vrasëse...

Rrëfimi i një burri të martuar: Kam rënë në dashuri me një eskortë

Në rubrikën e “The Sun”  të psikologes Deidre, një burrë ka rrëfyer historinë e tij. Ai ndodhet në një udhëkryq, pasi ka rënë në...

Shpjegojuni pasojat fëmijëve tuaj, në vend që t’i kërcënoni

Gjatë prindërimit është shumë normale t’i mësoni fëmijës të përballet me pasojat. Kështu shprehet mjeku pediatër Ken Strzelecki, i cili mendon se kjo është një...

Ta ndihmojmë Ajshen nga Kumanova, ka nevojë për operim jashtë vendit

Ajshe Aliu nga Fshati Llopat në komunën e Kumanovës vuan nga sëmundja e Boshtit Kurrizor dhe ka nevoj sa m; ugjente per operim në...

Këto simptoma tregojnë mungesën e seksit

Edhe pse mund të keni menduar se gratë tolerojnë më shumë mungesën e seksit, gjërat janë pak më ndryshe se sa mendoni. Burrat dhe gratë...

Si ta forcojmë imunitetin me anë të ushqimit?

Sistemi imunitar luan rol shumë të rëndësishëm në mbrojtjen e trupit tonë nga çdo agjent i huaj. Për rritjen e sistemit imunitar, përpos higjienës...

Si ia bëjnë vajzat nga Los Angeles të kenë trupa të mahnitshëm (Video)

Duket se askush në Los Angeles nuk konsumon mish, djathë, luten, etj. Siç duket, Qyteti i Engjëjve është mjaft i vetëdijshëm sa i përket shëndetit,...