‘Kaubojsja’ shqiptare ruan lopë dhe mban ‘çiften’ me vete, shikoni këtë VIDEO dhe do...

Në Sheq të Fierit jeton një grua e cila bën të gjitha punët e rënda, që përballohen vetëm nga burrat. Ajo është Liri Ryshka...

A e dimë kuptimin e festave të fundvitit?

Momentet e bukura janë ato që ngjyrosin kujtimet në çdo fazë të jetës sonë. Për ju, prindër, që nuk jeni të sigurt nëse fëmijët tuaj...

Këto shenja tregojnë se marrëdhënia e nisur nuk do të ecë!

Nuk ka asnjë mënyrë të sigurtë për të shmangur vuajtjen nga ndonjë marrëdhënie. Një matës i sjelljes bazë mund të paralajmërojë  që të mos vazhdoni...

Selfiet më të dëmshme për fëmijët sesa ngacmimi

Selfiet po shkaktojnë më shumë trishtim në mesin e nxënësve sesa ngacmimi, pasi ata përballen me presion për të qenë të hollë nga mediat...

Do të vijë një person i cili është nga banorët e Parajsës

Një ditë, teksa profeti Muhamed a.s ishte duke biseduar ulur me shokët e tij, e ndërpret bisedën dhe u thotë: ”Pas pak, do të...