Ky ishte 18 vjeçari që tmerroi forcat serbe (Video)

Në luftën e Kosovë u ranguan pranë UÇK-së shumë të djemë të rinj e vajza te reja e një ndër ta ishte edhe Besniku...

Shkencëtarët zbulojnë ujë në planetin e largët

Sa më shumë përparon teknologjia, aq më shumë shtohet kureshtja njerëzore për të mësuar më tepër për planetet e largëta. Me vendosjen në hapësirë të...

Breshka “riparon” me vida guaskën e thyer, kushton 4 mijë dollarë

Një breshkë nga San Diego, në Kaliforni të Shteteve të Bashkuara të Amerikës është bërë protagoniste e një ngajrje, e cila në tentativë për...

Disa sekonda para se të aterronte në pistë, aeroplanit i bie një dritare e...

Pasagjerët e një aeroplani ishin pushtuar nga frika dhe luteshin që të shpëtojnë gjallë, kur nga turbulenca e madhe një dritare e aeroplanit ra...

Fisi i “njerëzve peshq” që mund të zhyten deri në 60 metra

Shkencëtarët kanë zbuluar provën e parë për një përshtatje gjenetike të qenies njerëzore për zhytjen në thellësi, për të mësuar zhvillimin e jashtëzakonshëm të...

Cila është e vërteta që fshihet pas valles së Shotës?!

Një valle që ngre në qiell burrat e burrneshat në Kosovë është edhe vallja e mrekullueshme e Shotës. Kjo valle është njëra ndër vallet...

Studimi: Alienët janë shfarosur…

Pyetja që stërmundon studiuesit e hapësirës është: jemi të vetëm apo ka forma të tjera inteligjente në univers? Teoritë në lidhje me këtë janë të...

Policia e Tetovës shikoni se si thyen rregullat e komunikacionit/FOTO

Në vend që të jenë shembull në komunikacion, ata në të shumtën e rasteve janë shkelës të rregullave, edhe ate në raste shumë të...

Pse aeroplanët nuk fluturojnë mbi Qabe?

Keni vërejtur se këta besimtar i bëjnë ritualet e tyre duke sjellur rreth gurit të zi, në shenjë falënderimi e madhërimi të Krijuesit. Por a...

Mos e hani kurrë këtë ushqim nëse do të bësh udhëtim të gjatë me...

Kur bëni udhëtime të gjata është e sigurt që problemi më i madh është se ku do ndaloni për të ngrënë diçka dhe po...