Astronauti shëtitet nëpër hapësirë mbi fshesën elektrike (Video)

Anton Shkaplerov nga Rusia, që shërbeu në Qendrën Ndërkombëtare të Hapësirës si inxhinier, ka postuar një video ku tregon se si argëtohej gjatë kohës...

Kryetari i një qyteti indonezian, teston pjesëtarët e forcave të rendit duke i shqelmuar...

Ahyar Abduh është kryetari i qytetit Matram të Indonezisë, që aplikon një metodë të pazakontë, për të testuar fuqinë e pjesëtarëve të forcave të...

Përtonte të përdorte lopatën, gjeti metodë alternative për të pastruar borën (Video)

Nathanel Caplinger nga Virginia e Shteteve të Bashkuara, që përton shumë të heqë borën me lopatë, përdori pajisjen që nxjerrë flakë, për të pastruar...

Lind 69 fëmijë, gruaja mban rekordin botëror të lindjeve

Vassilyev dhe gruaja e tij e parë mbajnë rekordin e fëmijëve në botë. Zonja Vassilyev ka lindur në total69 fëmijë, 16 çifte binjakësh, shtatë grupe trenjakësh dhe katër grupe katërnjakësh. Gjithsej, ka pasur 27 lindje. 67 prej 69 fëmijëve...

Rikonstruktimi i hekurudhës përfundoi brenda nëntë orësh, falë angazhimit të 1,500 punëtorëve (Video)

Rreth 1,500 punonjës janë angazhuar në rikonstruktimin e një hekurudhe, që lidhë tri të tjera në Fujian të Kinës. Brenda nëntë orësh, ata ia kanë...

Mbreti i Kështjellës së Rërës

Marcio Mizael Matolias është një 44-vjeçar i cili për 22 vitet e fundit jeton brenda një kështjelle rëre të rrethuar me libra dhe shkopa...

Shoferja e ngathtë bllokoi trafikun për 10 minuta, derisa e parkoi veturën (Video)

Louis Boyd e ka filmuar një shofere, e cila për dhjetë minuta e bllokoi trafikun pasi nuk po mund të fuste veturën në një...

Shqiponja sulmon dhe rrëzon dronin (Video)

Micah Hatcher po filmonte peisazhet e një shkretëtire në Utah të Shteteve të Bashkuara, kur papritmas droni iu sulmua nga një shqiponjë. Goditja e fuqishme...

Gjen një portofol në rrugë, i merr paratë dhe i lë një mesazh interesant...

Një 28-vjeçar nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës ka humbur portofolin gjatë një koncerti dhe  pas dy javësh iu është kthyer por kishte edhe...

Cilën ngjyrë shikoni të parën? Testi 97% i saktë

Sipas deklaratave të psikologut Heinrich Freeling, testi është i saktë në 97% të rasteve. Pra, shikoni në vizatim, vëzhgoni ngadalë rrethin. Çfarë ngjyre kapi syri...