A duhet të flemë me kripën e detit pas plazhit

Plazhi është vendi i preferuar i të gjithëve gjatë sezonit veror, për shkak të vapës dhe të temperaturave të larta. Asnjëherë nuk jemi të sigurtë...

Një mesazh në shishe i vjetër pothuajse 50 vjet është gjetur në Australi

Paul Gilmore në vitin 1969, kur ishte vetëm 14 vjeç hodhi një shishe me mesazh brenda, kur ai dhe familja e tij po emgronin...

Këshilla e një fotografe për të ftuarit në darsma

Një fotografe e darsmave të cilës ju “shkatërrua” një fotografi ku po mundohej të i kapte çiftin e ri në momentin e hyrjes nga...

Hoxha nga Shkupi Omer Bajrami thotë se FaceApp është haram (FOTO)

Hoxhë Omer Bajrami është duke konsideruar se aplikacioni që u bë viral duke mundësuar që të dukesh më i vjetër, është haram. Përmes një postimi...

Kujdes nga “FaceApp” që ju plak! SHBA thotë se pas qëndrojnë rusët

Krijuesit e aplikacionit “FaceApp”, që ndryshon fotot e përdoruesve duke i bërët e duken më të vjetër apo të rinj, e pranuan se fotot...

E keni përdorur për krejt diçka tjetër, kur ta kuptoni se për çka shërben...

Një shumicë prej nesh e shfrytëzojmë dollapin e poshtëm të shporetit elektrik për të futur gjërat e nevojshme për gatim. Megjithatë, një dollap i tillë...

Furra që pjek ushqimin përmes rrezeve të diellit

‘GoSun Sport’ është një lloj furre që funksionon përmes energjisë diellore.Në përshkrimin e kësaj furre theksohet se ajo mund të pjek ushqimin për dy...

I përleshin qentë me gjarpërinjtë gjigant

Ndoshta ju ka ndodhur të shihni diçka të papërshkrueshme dhe as nuk keni mundur të pyesni se çfarë është. Tani po jetojmë në një...

A e dini cila është krijesa që do t’i shpëtoj fundit të botës?

Megjithëse afrimi i supernovës ose ndikimi i madh i asteroideve do të ishte ka tastrofal për njerëzit, një kafshë do të mbetet në sipërfaqen...

Publikohet biseda e dy pilotëve që u përballën me alienët

A ekzistojnë alienët? Dy pilotë amerikanë, të cilët drejtonin avionë mallrash, kanë lajmëruar në një distancë kohorë prej pak minutash nga njëri-tjetri, një objekt...