Porositi qafë pulash në dyqan, i erdhi edhe koka e pulës me vete, gruaja...

Porositi qafë pule por i vije edhe koka me vete. Një grua nga Australia që bleu qafë pulash për qenin e saj, zbuloi se në...

Shkencëtarët pranë zbulimit të madh: Kur njerëzit do të mund të komunikojnë me alienët

Shkencëtarët thonë se numri i madh i civilizimeve të huaja që mund të kontaktojnë është 36. Llogaritjet e reja vijnë me vlerësime të bujshme për...

Shkoi në Turqi për transplantim flokësh, i riu shokohet me rezultatin

I riu në fjalë tentoi të kursente para nëpërmjet transplantit në Turqi, i cili pagoi rreth 1,500 euro, gati sa gjysma e çmimit të...

11 situata të sikletshme që i kuptojnë vetëm vajzat

Të jesh vajzë është një gjë vërtet e vështirë. Burrat nuk mund ta kuptojnë, ose as nuk përpiqen të futen në botën e vajzave. Të...

Breshka 100-vjeçare që lindi 800 breshka të vogla është pensionuar

Një breshkë me nofkën “sex machine” për rolin në rritjen e species së tij, del në pension pas 87-viteve riprodhim. Breshka gjigante e quajtur Diego...

Një koala dhe një brejtës janë bërë shokë të ngushtë pas mbylljes në kopshtin...

Kemi parë një numër të madh të kafshëve që janë shokë mes vete, por mbyllja nga koronavirusi ka rezultuar me një numër edhe më...

Dhëndri kërkon divorcin 2 ditë pas martesës, nusja i doli burrë

Një martesë në Indonezi ka përfunduar në kohë rekord për shkak se nusja doli mashkull. Një 31-vjeçar ka kërkuar divorcin dy ditë pas martesës duke...

Një burrë dëgjon një zë të çuditshëm në pyll dhe shikon një krijesë tmerruese

Në video mund të shihet një figurë duke që doli të ishte një krijesë e çuditshme. Një eksplorues ka filmuar vetën e tij duke ecur...

Qepa e Drishtit – Historia 200 Vjeçare e Kultivimit

Pas vjeljes ato thahen dhe ruhen në hangar. Në vitin pasardhës, për prodhimin e qepës së thatë, qepujkat mbillen herët në pranverë. Foto:Flickr Në zonën...

Shkenca shpjegon pse gratë zgjedhin djem ‘të këqij’

Duket se natyra i merr përsipër këto vajza dhe i shtyn ata të fillojnë të takojnë djem me personalitete që do të thotë vetëm...