Shefi më dhuroi një natë të paharruar seksi, por më theu keq…

Një vajzë e re duket se ka rënë në ‘grackën’ e mashtrimeve për një vend punë më të mirë. Ajo provokoi shefin e saj...

Vejusha: Kam shkuar me 80 burra të martuar (dhe faji është i grave të...

Vejusha e një mjeku në Britani thotë se ka shkuar me të paktën 80 burra të martuar. Nëna e dy fëmijëve, Louise Van der Velde...

Vejusha 43-vjeçare që ka tradhtuar me 80 burra të martuar

E veja e një doktori ka bërë publike një seri historish tradhtie që ajo ka regjistruar me 80 burra të martuar: “Te jetoj jetën...

A mund të arsyetohen personat që gjithmonë vonohen?

Disa njerëz gjithmonë vonohen. Me siguri se e njihni një person me të cilin ndoshta dy javë paraprakisht e keni caktuar datën dhe orën...

Zgjedhja e duhur për fëmijën: Çerdhe, gjyshe apo dado?

Çfarë është më e mira për fëmijën: të rritet me gjyshen që e do, me dadon që është profesioniste apo në çerdhe duke bërë...

Burrat i duan gratë inteligjente por, që t’i shohin nga larg!

Nëse, përveç pamjes së bukur fizike, keni edhe fatin e keq të jeni inteligjente, duhet të dorëzoheni! Ndoshta, nuk do ta gjeni kurrë njeriun e...

Pse disa femra qajnë pas seksit?

Ju ka ndodhur ndonjëherë që të qani pas një raporti seksual dhe jo sepse nuk e keni shijuar, përkundrazi pasi keni arritur pikun e...

5 gjëra që i ndodhin trupit nga mungesa e seksit, e 4-ta është e...

Puna dhe jeta e ngarkuar sigurisht që është një pjesë që i streson të gjithë njerëzit që janë të angazhuar, dhe një gotë me...

Disa tipare që ju bëjnë njeri të rrallë

Fokusi është në gjëra të rëndësishme. Këta njerëz gjithmonë përqendrohen në gjëra të rëndësishme dhe merren me sfida në mënyrë të sigurt dhe të lehtë....

Tetëdhjetëvjeçari ‘ekspozon’ super femrën e tij, shikoni si reagojnë njerëzit/VIDEO

Keni dëgjuar raste të ndryshme kur partnerët në një lidhje, kanë një diferencë të madhe në moshë. Por mos të harrojmë se të gjithë...