Jeni në lidhje? Shmangni këto gjëra që të mos ndaheni kurrë!

Ka disa gabime apo mëkate në brendësi të një marrëdhënieje që nuk mund të falen lehtë apo që mund të konsiderohen edhe si të...

Imami që thotë ta pijmë urinën e deves si ilaç, më e mirë se...

Hoxha nga Shkupi Bedri Lika në një nga ligjëratat e tij, ka folur për dobitë e urinës së deves, si një kafshë me karakteristika...

Beqarët kërkojnë biseda të thella e domethënëse nga një lidhje e re

Çfarë kërkoni nga një partner? Duar të mëdha? Trup joshës? Shkollim të mirë? Epo, sipas një anketimi të ri me 2,000 persona beqarë, trajta më...

Marrëdhënie, 12 ‘kambanat e alarmit’ që ju i keni injoruar

Kur vërtet dëshironi që një lidhje sentimentale të funksionojë, është e lehtë të injoroni karakteristikat jo-aq-inkurajuese të partnerit. Ndoshta do ta gjesh veten duke justifikuar...

Ndarja më e dhimbshme për shkak të rrjeteve shoqërore

Ndarja kurrë nuk ka qenë gjë e këndshme, mirëpo ekspertët thonë që tani, në kohën e rrjeteve shoqërore, është shumë më e pakëndshme. Ekzistojnë së...

I preku të pasmet, peshëngritësja ia kthen me grusht në fytyrë (FOTO)

Një peshëngritëse i ka gjuajtur më grusht në fytyrë një burri që i preku të pasmet në mes të ditës. Leanna Carr nuk e kishte...

Këto fakte rreth prezervativit nuk i dinit!

I besoni ju? Kur bëhet fjalë për prezervativin, të gjithë bëjmë si ekspertë dhe mendojmë se dimë gjithçka. Por gjithçka që iu kanë thënë shokët...

Ermira është martuar me një shqiptar të ISIS-it nga Maqedonia, tani kërkon ndihmë të...

Hera e fundit që foli me motrën e tij është para dy dite. Arton Sekiraqa nuk e di a do të ketë mundësi të...

Shakaja që e la pa dhëndrin pa nuse, tension mes dasmorëve

Ndonjëherë nuk duhet të bësh shaka vend e pavend. Kështu ka ndodhur me një dhëndër turk, i cili ndërsa ishte duke u festuar, përgjigjes nëse...

A mund të jenë “vetëm” miq meshkujt dhe femrat?

Meshkujt dhe femrat nuk mund të jenë vetëm miq, sepse fjala është për çastin kur do të eskalojë joshja seksuale edhe te femra, edhe...